ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει από την μέρα που “έφυγε” ο Στάθης Ψάλτης. Η οικογένειά του έχει ξεκινήσει μια κόντρα με την χήρα γυναίκα του, Χριστίνα, αναφέροντας ότι εκείνη τον βασάνιζε και δεν τους άφησε να τον δουν στις τελευταίες του στιγμές.
Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας, αλλά και η κόρη του, Μαρία Ψάλτη κατηγορούν την Χριστίνα ότι δίπλα της, ο Στάθης Ψάλτης πέρασε αρκετά δύσκολα.
Η Χριστίνα Φιτσάκη μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και έδωσε την δική της πλευρά σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το όνομά της.
Μεταξύ άλλων, η χήρα του Στάθη Ψάλτη είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ένα μίσος πολλών ετών. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε φτιάξει τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και η πρώην γυναίκα του μου φιλούσε τα χέρια. Γιατί είχαν χαλάσει οι σχέσεις λόγω οικονομικών, όλα αυτά είναι θέμα οικονομικών. Ο Στάθης έδινε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα, κάποια στιγμή αυτό ελαττώθηκε γιατί η οικονομική κρίση ήρθε και σε μας και τους έδινε πολύ λιγότερα. Εκεί που ας πούμε τους έδινε 5 χιλιάρικα τον μήνα, ξαφνικά έγιναν λιγότερα. Από τότε λοιπόν… Καλά, πάντα υπήρχε μίσος προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Όποια γυναίκα και να ‘ταν δίπλα του θα συνέβαινε αυτό. Με έβριζαν, δεν με αποδέχονταν. Τώρα που έφυγε ο Στάθης βγάζουν όλο αυτό το μίσος ετών».
Δείτε το απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ