ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σαν «βόμβα» είχε σκάσει αρχικά ότι ο ΑΝΤ1, έχασε το «The Voice», λόγω μη απόκτησης των δικαιωμάτων του δημοφιλούς show. Ακολούθησαν εκατοντάδες δημοσιεύματα που αφορούσαν στο που θα δώσει τελικά η τουρκική εταιρία παραγωγής «Acun Medya», που έχει τα δικαιώματα για το ελληνικό «Voice». Πάλεψαν σκληρά γι αυτό ο ΣΚΑΪ και το Εpsilon, για να το… «πάρει» το STAR. Όχι όμως για πολύ, αφού, κάπου στην αρχή της προετοιμασίας και ενώ το κανάλι είχε προβάλει και σχετικό trailer, το STAR δεν καταφέρνει να αποκτήσει τη μία από τις τέσσερις άδεις εθνικής εμβέλειας. Αρχικά υπάρχει μία στάση αναμονής και τελικά «πάγωμα» συνεργασίας του καναλιού και της τουρκικής εταιρίας που έχει το show. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά τι μέλει γενέσθαι με το Voice!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του mediafree.gr , το talent show, θα βγει κανονικά στην Ελλάδα, αλλά όχι τον Οκτώβριο όπως ήταν αρχικά η επιθυμία της παραγωγής. Μπορεί στο Star, να μην υπάρχει – τουλάχιστον για την ώρα- στην ατζέντα του το εν λόγω show, ωστόσο η Acun Medya, δεν έπαψε ούτε για μία μέρα να το «τρέχει». Η εταιρία όλον αυτόν καιρό συνεχίζει κανονικά τις auditions, απλά χωρίς τη σφραγίδα κάποιου καναλιού. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο μουσικό show, να κάνει όλη τη φάση της προετοιμασίας, χωρίς να υπάρχει η στήριξη του καναλιού που θα το φιλοξενήσει. Που τι σημαίνει αυτό; Αυτό ασφαλώς, σημαίνει πως το Voice of Greece θα βγει! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το mediafree.gr, οι pre auditions, συνεχίζονται κανονικά, αλλά με την αποκλειστική ευθύνη της τουρκικής εταιρείας.

voice1

Φυσικά η προσέλευση των επίδοξων τραγουδιστών δεν θυμίζει σε τίποτα, τις εικόνες που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες είναι από την ανοιχτή audition που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, σε πρώην εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι, που τώρα φιλοξενούν την εταιρεία παραγωγής του show. Η audition ανακοινώθηκε μέσω του διαδικτύου, αλλά φαίνεται πως δεν κατάφερε να… πείσει το κοινό να την τιμήσει με την παρουσία του.

Με μικρή η μεγάλη προσέλευση πάντως, το βέβαιο είναι ένα. Η τουρκική εταιρία δεν φτιάχνει απλά ατζέντα Ελλήνων καλλιτεχνών για να της βρίσκεται, αλλά την ομάδα που θα απαρτίσει το show. Το σε ποιο κανάλι, είναι το μεγάλο ερώτημα. Παρά τη ρευστότητα της μιντιακής κατάστασης στη χώρα και τα θολά νερά του ρεπορτάζ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του mediafree.gr, πέραν του γεγονότος ότι στο STAR, δεν έχουν προεξοφλήσει τίποτα ακόμα, αφού αν τελικά πάρει το κανάλι θεματική άδεια, όλες οι συζητήσεις μπορεί να ανοίξουν και πάλι, συζητήσεις από την παραγωγή έχουν γίνει και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το mediafree.gr παρακολουθεί από κοντά τις τηλεοπτικές εξελίξεις και για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώνει πρώτο.

Μείνετε συντονισμένοι…

 

voice2 voice3 voice4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ