ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία νέα βραδινή εκπομπή talk show ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Κώστα Σπυρόπουλο. Η εκπομπή θα λέγεται «24/7 Διανυκτερεύει», τίτλος που παραπέμπει σε κλινική και όχι τυχαία. Σε ένα από τα μέρη της εκπομπής, ο καλεσμένος θα περνάει από… ψυχογράφημα. Στο πλατό, μαζί με τον συνεντευξιαζόμενο, θα βρίσκεται εκτός από τον παρουσιαστή Κώστα Σπυρόπουλο και ψυχίατρος, όπου θα αναλύει την ψυχοσύνθεσή του.

Αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η ίδια ακριβώς ιδέα είχε παρουσιαστεί το 2005, στο κανάλι 10, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη, του οποίου μάλιστα ανήκει όπως λέει ο ίδιος και το concept αυτής της εκπομπής.

Δημοσίευμα του Τύπου της εποχής

dhmosieyma

Μάλιστα τότε στην εκπομπή, είχαν δεχτεί να ψυχαναλυθούν on air, πρόσωπα όπως ο Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη. Το mediafree.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Σφακιανάκη, ο οποίος μας δήλωσε τα ακόλουθα.

«Η εκπομπή που διαβάζω σε δημοσιεύματα ότι θέλει να κάνει ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον κύριο Σπυρόπουλο, μου ανήκει. Πρόκειται για μία ιδέα δική μου την οποία μάλιστα, όχι μόνο παρουσίασα από το 2005 στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήδη είχα φροντίσει να κατοχυρώσω με όλες τις νομικές, συμβολαιογραφικές πράξεις που απαιτούνται. Έχω στα χέρια μου, όλα τα νομικά κείμενα που το αποδεικνύουν.».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που το καλοκαίρι παρουσίαζε το «Πρωινούλι» με την Έλλη Παπαγγελή και υπέγραφε την αρχισυνταξία της εκπομπής, όπως παραδέχεται στο mediafree.gr θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής, του παρουσιαστή, αλλά και του σταθμού.

sfakkkkk

«Θα περιμένω να δω την εκπομπή του κυρίου Σπυρόπουλου. Αν πράγματι παρουσιαστεί αυτό το κομμάτι, τότε ασφαλώς και θα κινηθώ νομικά εναντίον όλων των μεριών που θα υπογράφουν  την εν λόγω εκπομπή».

Το mediafree.gr θα παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για ό,τι νεότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ