ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

likiardopoulou7_nChristina free

Γράφει η τηλεκριτικός
Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

 


H εικόνα της απόλυτης τηλεοπτικής αναρχίας και προχειρότητας και… ανεμομαζέματος, είναι αυτό που απεικονίζεται στο «Star Acadmy». Αν αρχίσετε να υπολογίσετε τι έχει συμβεί από την ημέρα που άρχισε αυτό το σόου στο Epsilon, θα χάσετε άδικα την ώρα σας.
star_academy_logoΤι να πρωτοθυμηθείς… Πως να μετρήσεις ποιοι έφυγαν, ποιοι ξαναγύρισαν, πόσοι μπήκαν από το… παράθυρο την τελευταία στιγμή για να μην καταρρεύσει από έλλειψη… σπουδαστών η… Ακαδημία.
gkagkakiΑλλά και σε επίπεδο… προσωπικοτήτων; Πρώτη την… έκανε από το στούντιο η Κατερίνα Γκαγκάκη (διαχωρίζοντας τη θέση της από τη συμπεριφορά του Καρβέλα, όταν έφτυσε την τσίχλα σε κάποιον από τους διαγωνιζόμενους για να παραμείνει πλέον μόνο εντός σπιτιού ως διευθύντρια της…Ακαδημίας), από την απόπειρα του Πέτρου Κωστόπουλου να φύγει στη μέση ενός από τα Lives για να φτάσουμε στην απόλυση του Καρβέλα μετά τον on air καυγά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Που αν είχε αποφύγει να θίξει το επίπεδο της γνώσης των ελληνικών του παρουσιαστή, μπορεί να μην υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Και αυτό αφού είχε προηγηθεί και εξώδικο του σταθμού με το οποίο του ζητούσαν –πρωτοφανές- να εκπληρώνει σωστά τα καθήκοντα του ως κριτής…
star academyΣτο μπες βγες και ο αυστηρός και αρκετά προκλητικός έως και αγενής κάποιες φορές, Νίκος Μουρατίδης που ανακάλυψαν τα προσόντα του ως κριτή από τη συμμετοχή του στο «Κάνε μου like» και τον έσουραν στο «Star Academy» να ενισχύσει το έργο της άτονης, χωρίς ουσιαστική (από τους περισσότερους) επιχειρηματολογία κριτικής επιτροπής… Αλλά από τη σχολή αποχώρησε και η Χρυσούλα Ρώπα, υπεύθυνη για τα μαθήματα υποκριτικής.
rigasΗ θέση έμεινε κενή για αρκετό καιρό και κάποια στιγμή συμπληρώθηκε με το διορισμό του Αλέξανδρου Ρήγα. Τουλάχιστον μέσα σ αυτή την τηλεοπτική τραγωδία, με τον Ρήγα γελάσαμε… Τα μαθήματά του παρέπεμπαν σε επιθεώρηση… Αφού ήθελαν να διδάξουν τον σωστό τρόπο ερμηνείας σε υποψήφιους τραγουδιστές, πώς να εκφράσουν συναίσθημα κ.λ.π. ανάλογα με τα τραγούδια που ερμηνεύουν, γιατί δεν έριχναν μια ματιά στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1, να δουν τι κάνει και πως το κάνει η Σόφη Ζανίνου…
menios-mediafreeΚαι επειδή το πήγαινε -έλα και το φύγε εσύ -έλα εσύ στο «Star Academy» είναι πια στο τακτικό πρόγραμμα και προσπαθούν εκ των ενόντων να σώσουν την κατάσταση, τώρα στη θέση του Καρβέλα, υπάρχει Αλέξανδρος Ρήγας
Από «ονόματα» καλά πάνε. Από ουσία; Πρωτοφανές τηλεοπτικό μπάχαλο μαζί με τους πολύ μέτριους και ως προς το ταλέντο και ως προς την προσωπικότητα, διαγωνιζόμενους. Το κανάλι απέδειξε περίτρανα πως ήταν εντελώς ανέτοιμο να αναλάβει ένα τέτοιο απαιτητικό σόου από την προετοιμασία έως την εκτέλεση.
Κρίμα… Και δυστυχώς η παρουσία ενός Στέφανου Κορκολή, και δυο, βία τριών, σπουδαστών που έχουν καλές φωνές ,δεν αρκούν για να σωθεί το σόου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ