ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Τα πυκνά φρύδια είναι στη μόδα, όμως ακόμα κι αν μια γυναίκα έχει επιλέξει πιο λεπτό, ένα φρύδι αραιό μας δυσκολεύει να του δώσουμε το σωστό σχήμα.
Γράφει η Κωνσταντίνα Κόκκολα
Η αραίωση των φρυδιών οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όμως πολύ συχνά ξεχνάμε ότι χρειάζονται φροντίδα, ακριβώς όπως και τα μαλλιά μας.Υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος, οι οποίοι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Μασάζ με έλαια
Μασάζ στην περιοχή των φρυδιών με μικρή ποσότητα ελαιόλαδου, με λάδι καρύδας ή καστορέλαιο πριν πάτε για ύπνο θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των φρυδιών σας.
Αλόη
1
Ανακατέψτε μικρή ποσότητα ζελέ αλόης με μία καψουλίτσα βιταμίνη Ε και φτιάξτε ένα ορό για τα φρύδια, αυτό θα εξασφαλίσει ενυδάτωση και την υγιή ανάπτυξη της τρίχας.
Γάλα καρύδας
2
Θα βουτήξετε ένα κομμάτι βαμβάκι στο γάλα καρύδας και στη συνέχεια θα το βάλετε πάνω στο φρύδι. Θα το αφήσετε όλη τη νύχτα και θα ξεπλύνετε το πρωί. Αυτή η θεραπεία θα δράσει στους θύλακες της τρίχας και θα συμβάλλει στην αναγέννηση του φρυδιού.
Καστορέλαιο
3
Το χρησιμοποιούμε αρκετά για τις βλεφαρίδες, είναι εξαιρετικό και για τα φρύδια. Σε βαμβάκι θα βάλετε καστορέλαιο και στη συνέχεια θα το απλώσετε πάνω στα φρύδια. Η θεραπεία θα πρέπει να γίνει λίγο πριν πάμε για ύπνο, για να μπορέσει να δράσει καλύτερα.
Κρεμμύδι
Red sliced onion isolated on white background
Red sliced onion isolated on white background
Δεν ακούγεται ευχάριστο το να απλώσουμε χυμό κρεμμυδιού στα φρύδια, είναι όμως αποτελεσματικό. Κρεμμύδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα θείου που βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας. Εφαρμόστε το χυμό και αφήστε τον για μια ώρα και μετά θα ξεπλύνετε με νερό.
Απολέπιση
Η καθημερινή απολέπιση την περιοχή των φρυδιών βοηθάει στην τόνωση της τρίχας. Τρίβουμε απαλά την περιοχή των φρυδιών με μια μαλακή οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια ενυδατώνουμε τα φρύδια με κάποιον ορό, ή έλαιο.
Κρόκος αυγού
8971bf13418f7600b804917fb86416847
Θα χτυπήσετε τον κρόκο του αυγού μέχρι ασπρίσει λίγο και με λίγο βαμβάκι θα εφαρμόσετε το μείγμα στα φρύδια. Θα το αφήσετε περίπου 20 λεπτά και ξεβγάλτε. Ο κρόκος θα βοηθήσει την πυκνότητα του φρυδιού.
Τριγωνέλλα
thumbnail
Θα κάνετε μια πάστα από αλεσμένους κόκκους τριγωνέλλας και αμυγδαλέλαιο. Θα βάλετε την πάστα στα φρύδια, λίγο πριν πάτε για ύπνο, ή νωρίς το πρωί πριν κάνετε το ντουζ σας.
Όποια θεραπεία κι αν επιλέξουμε πρέπει να θυμόμαστε ότι χρειάζεται να την κάνουμε συχνά για να έχει αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ