ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πάει πέρασε σχεδόν και αυτή η χρονιά… Ήμουν τόσο καλό κορίτσι φέτος και ελπίζω επιτέλους σε ένα δώρο και εγώ, το ταπεινό χαμομηλάκι! Δεν χρειάζεται να κοστίζει, αλλά πρέπει να αξίζει… Γιατί μου αξίζει!!!

Της Ματίνας Μανταρινάκη
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη μου,
Ήμουν πολύ καλό κορίτσι φέτος και θα το δεις και εσύ αν ψάξεις καλά την λίστα με τα καλά παιδάκια στο γράμμα «Μ». Εδώ και αρκετά χρόνια περνάς από το σπίτι, τρως τα κουλουράκια, πίνεις το γάλα και αφήνεις λασπωμένες πατημασιές στη μπουχάρα του σαλονιού.
Εκτός από κάτι συνθετικές κάλτσες από τα Κινέζικα – που έκαναν τα πόδια μου να μυρίζουν σαν αποδυτήριο της Β΄ Εθνικής – δώρο της προκοπής δεν έχω δει εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια από εσένα. Νομίζω πως με αγνοείς επιδεικτικά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!
Τέλος πάντων, αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα για να μην έχουμε και φέτος παρεξηγήσεις. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με ιδέες για δώρα που θα μπορούσες να μου φέρεις φέτος. Δεν είναι ακριβά και πιστεύω πως μπορείς να αντεπεξέλθεις εύκολα.
Εστίασα στις ανθρώπινες αξίες, στην σύσφιξη των ανθρωπίνων σχέσεων και στην στενή ανθρώπινη επαφή! Θεωρώ πως το 2017 είναι η χρονιά που επιτέλους πρέπει να έρθω κοντά με τον συνάνθρωπό μου και να σταματήσω να έχω τον ανθρωποδιώκτη.
1) Για φέτος την πρωτοχρονιά χρειάζομαι οπωσδήποτε… ξεκούραση και ανανέωση για να είμαι πιο φρέσκια! Όχι, δεν μου κάνει μία απλή κρέμα ημέρας!
clipboard0172) Xρειάζομαι κάτι που θα βοηθήσει να τη βγάλω καθαρή… Δεν εννοώ την καταπληκτική σφουγγαρίστρα από το telemarketing!
clipboard0183) Θέλω κάτι τόσο yummy που να με κάνει να γλύφω τα δάχτυλα μου… Μπα, δεν θα το βρεις στο περίπτερο!
clipboard0144) Πρέπει να έχω την κατάλληλη προστασία για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα! Μην διανοηθείς να φέρεις σκούφο…
clipboard0195) Έχω και μία φήμη να διατηρήσω! Πρόσεξε να είναι κάτι σεμνό που δεν προκαλεί τα βλέμματα.
clipboard0126) Θα μπορούσε να είναι ένα απλό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Αν είναι καλόγουστο και πρωτότυπο θα το στολίσω οπωσδήποτε στο δωμάτιο μου για να σε θυμάμαι όλο το χρόνο.
clipboard0137) Μήπως να μου έφερνες κάτι για το κρεβάτι; Είναι πολύ άχρωμο και βαρετό και χρειάζεται κάτι να το ζωντανέψει.

clipboard016

8) Αν δεν βρίσκεις χρόνο να περάσεις στείλε το βοηθό σου! Κάποια έκπληξη θα έχει μέσα στο σάκο και για ‘μένα.

clipboard0122

9) Ή και κάπου αλλού, αρκεί να είναι μεγάλη… η έκπληξη εννοώ!

clipboard0124

10) Έστω, ας έρθει μόνο με ευχές! Αρκεί να τις προσφέρει με πρωτότυπο τρόπο και να τις εννοεί πραγματικά…
clipboard012111) Πρέπει να είναι διατεθειμένος να σκορπίσει την χαρά και αμέσως οι γιορτές θα γίνουν μαγικές…

clipboard0120

12) Και ονειρεμένες…
clipboard012313) Άγιε Βασίλη, αλήθεια υπήρξα πολύ καλό κορίτσι για φέτος και περιμένω ένα καλό και μεγάλο δώρο που κάθε κορίτσι θα εκτιμούσε.
clipboard0114) Αν δεν βρεις τίποτα στείλε μου απλά τον Jared Leto!

clipboard015

Δική σου, Ματίνα – το ταπεινό χαμομηλάκι

clipboard0125

Υ.Γ. Καλού κακού, έψησα και μία φανουρόπιτα που την έταξα στον Άγιο Φανούριο, σε περίπτωση που δεν μπορείς να βοηθήσεις. Μην την φας και αυτή σε παρακαλώ! Για εσένα έχω ψήσει κουλουράκια με στέβια, χωρίς γλουτένη – έχεις παχύνει λίγο και πέρυσι έσπασες δύο κεραμίδια.
Α, και ασφαλώς επιθυμώ παγκόσμια ειρήνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ MEDIAFREE.GR:
Νέα γυναίκα μόνη, ψάχνει τεχνίτες για όλες τις… δουλειές! photos

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ MEDIAFREE.GR:
7 άντρες που (ΔΕΝ) πρέπει να βγεις ραντεβού!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ