ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Για έναν καλλιτέχνη κάθε επιφάνεια είναι «λευκός καμβάς» ακόμα και αν δεν είναι τόσο λευκός πλέον! Ο Nikita Golubev βλέπει μία ευκαιρία για περιστασιακή τέχνη εκεί που οι άλλοι βλέπουν απλά ένα βρόμικο αυτοκίνητο!

Αν η ιδέα που έχετε ως τέχνη πάνω σε ένα σκονισμένο αυτοκίνητο είναι να γράψετε με το δάχτυλο στο παρμπρίζ «θέλω πλύσιμο», τότε έχετε μείνει πολύ πίσω! Ο Ρώσος street καλλιτέχνης Nikita Golubev, μετατρέπει σε μικρά έργα τέχνης λερωμένα αυτοκίνητα και φορτηγά σε ολόκληρη τη Μόσχα.

Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν ξεχάσει να περάσουν από το πλυντήριο εδώ και χρόνια, βρίσκουν τα οχήματά τους «βανδαλισμένα», με τον πιο άκακο τρόπο, από τα χεράκια του καλλιτέχνη που υπογράφει τα κινούμενα αριστουργήματά του με το ψευδώνυμο ProBoy Nick.

Πριν ασχοληθεί με το… make over βρόμικων οχημάτων, ο Golubev ασχολήθηκε με την ζωγραφική, το σχέδιο και τις ψηφιακές τέχνες, ενώ ακόμα ασχολείται με την εικονογράφηση βιβλίων και την ζωγραφική τοπίων σε ακουαρέλα.

Τα περισσότερα σχέδια αντλούν έμπνευση από τη φύση και οι εικόνες διαφέρουν από πολύ μεγάλα σχέδια μέχρι απεικονίσεις μικρών ζώων στην άκρη της καρότσας ενός φορτηγού.

Είναι μία μορφή τέχνης με μικρή ημερομηνία ζωής, αλλά όσο υπάρχουν λερωμένα αυτοκίνητα, θα υπάρχει χώρος για έκφραση.

Ποιος θα το περίμενε πως αυτοί που «ξεχνούν» να πλύνουν το αυτοκίνητό τους ενισχύουν τις τέχνες και τους ανερχόμενους καλλιτέχνες;

#Prayer #Durer #dirtycarart #dustpainting #dustbrushing #classics #alaprima

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on

#dustbrushing #dirtycarart #lillies #morningexercises #streetart #alaprima #rawart

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on

#morningexercises #dustbrushing #instaart #newtecnique #owl

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on

Trying out some new techniques #morningexercises #onthewalk #dirtyart #dustbrushing

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ