ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από πριν ακόμα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, φάνηκαν τα τεράστια – εσωτερικά προβλήματα στο Star Academy.

000000001Γράφει ο Κώστας Κόκκολας

Τόσο σε επίπεδο διαχείρισης καταστάσεων στον ανταγωνισμό, αφού η ανασφάλεια, έκανε τους ιθύνοντες να αλλάζουν μέρα στην προβολή του, μπας και, όσο όμως και στην επιλογή των συμμετεχόντων που δεν έπεισαν και τόσο, για το… ταλέντο τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, τα προβλήματα που έριξαν το show στα τάρταρα της AGB, αλλά και η γενικότερη εικόνα που μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο βράδυ.

Ίντριγκες, καβγάδες και ηχηρές αποχωρήσεις, συστατικά δηλαδή που άλλοτε έφερναν νουμεράκια, εδώ δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν το show από τα μονοψήφια.

Αντιθέτως, με άλλον τρόπο διατυπωμένα, τα ίδια αυτά συμβάντα, σε άλλο κανάλι αγγίζουν τα 25άρια σε καθημερινή βάση.

Αυτή ακριβώς είναι η… ας την πούμε εκδίκηση του τηλεθεατή.

Σου λέει δηλαδή, «βγες εσύ ξεκατινιάσου, εγώ, δεν θα σου χαρίσω νούμερα τηλεθέασης, αλλά αυτόν που θα σε “κράξει”  θα τον δω….».

Τι σε ποιον; Στον Βαγγέλη Περρή ασφαλώς και στην καθημερινή εκπομπή του “Rodeo” στον ΣΚΑΪ, που «πάει αίμα»  το Star Academy και τον παρουσιαστή του, Μένιο Φουρθιώτη.

rodeo-fourthiotis

Το αποτέλεσμα είναι να σημειώνει καθημερινά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, που φτάνουν και ξεπερνούν, ακόμα και το 25% σε τέταρτα.

Δεν θα ήταν άξιο λόγου αυτό, αν στην εκπομπή Rodeo, ανάμεσα στη θεματολογία της και στα σατιρικά – χιουμοριστικά βιντεάκια της, υπήρχαν και ένα – δύο που αφορούσαν στο Star Academy και τον παρουσιαστή του, όμως εδώ, υπάρχει μία ιδιαίτερη… αγάπη που αγγίζει τη μονομανία.

Επομένως στο Epsilon, μπορούν να χαίρονται(;) με την επιτυχία της εκπομπής του ΣΚΑΪ, αφού, μεγάλο της κομμάτι είναι το ίδιο τους το πρόγραμμα!  

Προφανώς όχι με τον τρόπο που θα ήθελαν!  

Αυτό ως γεγονός, δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τον λόγο που το κοινό αρνείται να παρακολουθήσει ένα πρωτογενές τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά αρέσκεται στην αρνητική αναπαραγωγή του!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ